Письмове додавання і віднімання багатоцифрових чисел

Нова педагогіка » Методика навчання письмового додавання і віднімання » Письмове додавання і віднімання багатоцифрових чисел

Заработок на криптовалютах по сигналам. Больше 100% годовых!

Заработок на криптовалютах по сигналам

Трейдинг криптовалют на полном автомате по криптосигналам. Сигналы из первых рук от мощного торгового робота и команды из реальных профессиональных трейдеров с опытом трейдинга более 7 лет. Удобная система мгновенных уведомлений о новых сигналах в Телеграмм. Сопровождение сделок и индивидуальная помощь каждому. Сигналы просты для понимания как для начинающих, так и для опытных трейдеров. Акция. Посетителям нашего сайта первый месяц абсолютно бесплатно.

Обращайтесть в телеграм LegionCryptoSupport

Сторінка 2

2. Цікаві задачі

1. Маса новонародженого слоненяти 130кг, він на 1870кг легший за дитинча синього кита. Яку масу має новонароджений синій кит?

Сл. - 130кг, на 1870кг легший.

К. -?

+

Відповідь: маса новонародженого синього кита - 2 тонни.

2. Довжина річки Дніпро 2285км, а річки Дністер - 1410км. На скільки кілометрів Дніпро довший від Дністра?

на ? км довший

Дніпро - 2285км

Дністер - 1410км

Відповідь: на 875км довший Дніпро.

3. У трьох шафах 2640 книжок. У першій і другій шафах разом 1710 книжок, а в другій і третій - 1820 книжок. Скільки книжок у кожній шафі?

1820 кн.

1710 кн.

1)

2)

3)

Перевірка:

+

Відповідь: у першій шафі - 820 книжок, у другій шафі - 890 книжок, у третій шафі - 930 книжок.

4. Для поливання шкільної ділянки було заготовлено два баки води: в одному 45 відер, у другому - 33. За один і той самий час з кожного бака води забирали порівну. Скільки води залишилося в другому баці, якщо в першому залишилося 18 відер?

І б. - 45 в.

ІІ б. - 33 в.

Залишилося - 18 в. в першому баці.

1)

2)

Відповідь: 6 відер води.

5. Батькові 39 років, а синові 14. Скільки років дочці, якщо через 16 років синові та дочці разом буде стільки років, скільки батькові?

Через 16 років батькові буде 55 років (39+16=55), а синові 30 (14+16=30). Отже, дочці буде 25 років (55-30=25). Тепер їй 9 років (25-16=9).

6. Додаючи кілька чисел, учень цифру одиниць 2 помилково прий-няв за 9, а цифру десятків 3 - за 8. У сумі він дістав 843. Знайдіть правильну суму.

Сума, знайдена учнем, на 57 (89-32=57) більша за ту, яку він мав дістати. Отже, правильна сума дорівнює 786 (843-57=786).

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7

Рекомендуємо почитати:

Класифікація. Принципи створення тестових завдань
Тести бувають: загальнонаціональні, професійні, тести вчителя та ін. або за метою, яку вони реалізують: тести досягнень, порівняння чи відбору. Тест має певну довжину, що вимірюється кількі ...

Методична розробка уроку-подорожі
"Географічний всюдихід над просторами Південної Америки" Мета уроку. Узагальнити і систематизувати знання учнів про материк Південна Америка; розвивати пізнавальний інтерес до гео ...

Формування початкових знань учнів про священні книги Індії в пропедевтичному курсі світової літератури
За програмою світової літератури 2005 року в 6 класі вивчають міфи про створення світу в різних народів. В цій темі доцільно використати вивчення міфу про Ману. Методичні рекомендації: Пере ...

Викладання іноземної мови

Викладання іноземної мови

У ДНЗ навчання дітей англійської мови доцільно розпочинати з п'ятилітнього віку. Більшість дітей цього віку досягають інтелектуальної, вольової, мотиваційної та емоційної готовності вивчати другу мову у колективі. >>>

Copyright © 2021 - All Rights Reserved - www.edudirect.net