Система уроків з теми «Проектування художньої системи «колекція»

Нова педагогіка » Педагогічне проектування по темі "Проектування одягу в художній системі "колекція" » Система уроків з теми «Проектування художньої системи «колекція»

Заработок на криптовалютах по сигналам. Больше 100% годовых!

Заработок на криптовалютах по сигналам

Трейдинг криптовалют на полном автомате по криптосигналам. Сигналы из первых рук от мощного торгового робота и команды из реальных профессиональных трейдеров с опытом трейдинга более 7 лет. Удобная система мгновенных уведомлений о новых сигналах в Телеграмм. Сопровождение сделок и индивидуальная помощь каждому. Сигналы просты для понимания как для начинающих, так и для опытных трейдеров. Акция. Посетителям нашего сайта первый месяц абсолютно бесплатно.

Обращайтесть в телеграм LegionCryptoSupport

Сторінка 13

1. Костюмом називається система матеріальних оболонок на людському тілі, що є лише деяким виявленням індивідуальності:

а) так

б) ні

Правильна відповідь:а)

Створення нового образу з заданими властивостями називається:

а) зразок

б) об’єкт

в) модель

Правильна відповідь:в)

в) створення нового образу з заданими властивостями

Правильна відповідь:б)

3. Створення образу, зображення або концепції об’єкту, який ще не існує, але вже має задані властивості називається:

а) проектуванням

б) конструюванням

в) моделюванням

Правильна відповідь:а)

4. Головне завдання проектувальника одягу:

а) створення образу, зображення або концепції об’єкту,

який ще не існує, але вже має задані властивості

б) створення образу споживача

в) створення нового образу з заданими властивостями

Правильна відповідь:б)

5. Основна ідея, змістовна направленість цілей, задач і засобів

проектування:

а) задум

б) концепція

в) ідея

Правильна відповідь:б)

6. серія моделей різного призначення, об’єднаних авторською концепцією

а) сімейство

б) колекція

в) комплект

Правильна відповідь: б)

7. Основною вимогою при проектування одиночних моделей є врахування:

а) функціональних особливостей

б) можливостей виробництва

в) авторської концепції

Правильна відповідь: б)

8. Змінам у сімействі можуть піддаватись:

а) довжина сукні, взаємодіючі конструктивні вузли

б) матеріал, оздоблення і декоративні елементи

в) покрій рукава, силует, конструктивні особливості

Правильна відповідь: б)

9. Порядок, обумовлений планомірним, правильним

розташуванням частин в певному зв’язку:

а) система

б) об'єкт

в) класифікація

Правильна відповідь: а)

Головною ознакою колекції є:

а) системність

б) цілісність

в) блоковість

Правильна відповідь: б)

11. Набір одягу і предметів, що доповнюють його і складають з ним костюм конкретного призначення це:

а) гарнітур

б) ансамбль

в) комплект

Правильна відповідь: в)

12. Головне завдання авторської колекції є:

а) створити єдину конструктивну основу, єдність форми,

кольорової гами

б) ілюстрація потенційних творчих можливостей дизайнера,

його бачення перспектив розвитку моди або способу

створення одягу

в) створення моделей для їхнього наступного тиражування

в масовому виробництві

Правильна відповідь: б)

Єдність окремих складових комплекту забезпечується:

а) відповідністю за кольором, силуетом, формою, декором

б) конструктивними особливостями, призначенням

в) стильовим рішенням, єдністю методів обробки

Правильна відповідь: а)

14. Сукупність предметів одягу і доповнень, які складають костюм, підібрані за єдиним художньо-композиційним задумом:

а) колекція

б) комплект

в) ансамбль

Правильна відповідь: в)

Традиційно об’єднання елементів в ансамблі відбувається за рахунок:

а) фактурою, кольором, матеріалом

б) конструкцією, силуетом, формою

в) методами обробки основних вузлів

Правильна відповідь: а)

16. Основні принципи організації ансамблю є:

а) єдність конструкції, декоративних елементів

б) співвідношення форм і кольору

в) контраст, нюанс, тотожність, спряженість

Правильна відповідь: в)

17. В промисловій колекції найважливішим є:

а) створити єдину конструктивну основу, єдність форми,

кольорової гами

б) ілюстрація потенційних творчих можливостей дизайнера,

його бачення перспектив розвитку моди або способу

створення одягу

в) створення моделей для їхнього наступного тиражування

в масовому виробництві

Правильна відповідь: а)

Доповніть відповідь:

18. В сучасному ансамблі розробляють костюми вибраних випадків:

а) святкового призначення

б) весільні

в) ………

Правильна відповідь: церемоніальні

19. Створення колекції складається з трьох фаз:

а) вихідна фаза – формування концепції

б) базова фаза – розроблення програми

в) кінцева фаза – створення…

Правильна відповідь: сценарію.

20. Великому значенню при проектуванні ансамблю надається:

а) гармонії кольору

б) стилю взуттю

в) …….

Правильна відповідь: головним уборам.

Страницы: 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Рекомендуємо почитати:

Нова професійна структура, зміни сучасного ринку праці
Характерні ознаки вищої професійної освіти ХХІ ст.: демократизація, рівний доступ до освіти, її безперервність, співучасть викладача і студента в освітньому процесі; диверсифікація – наявні ...

Комунікація як основна функція мовлення
З давніх часів умінню говорити приділяли значну увагу. Багато прикладів цьому ми знайдемо у Стародавніх Греції та Римі. Класичний підхід до формування комунікаційно-мовленнєвих вмінь врахов ...

Характеристика освітньої галузі «Здоров’я і фізична культура» у контексті вимог Державного стандарту початкової загальної освіти
Згідно із Законом України про «Про загальну середню освіту», Державний стандарт початкової загальної освіти є органічною складовою Державного стандарту загальної середньої освіти. Державний ...

Викладання іноземної мови

Викладання іноземної мови

У ДНЗ навчання дітей англійської мови доцільно розпочинати з п'ятилітнього віку. Більшість дітей цього віку досягають інтелектуальної, вольової, мотиваційної та емоційної готовності вивчати другу мову у колективі. >>>

Copyright © 2021 - All Rights Reserved - www.edudirect.net